Ongelma:

Pylonin asennus keskeytyy GigE filter driverin asennukseen. Mahdollinen virhekoodi 1722 (pylon 4). Virheilmoitus lokissa (pylon 5) esim. Applied execute package: GigE_Filter_Driver_x86 [... ]Error 0x80070643: Failed to execute MSI package.

Syy:

Todennäköisin syy on Windowsiin asetettu rajoitus verkkokorttien filteriajureiden lukumäärästä, joka on oletuksena 8.

Esimerkiksi Windows 7:n vakioasennuksessa on jo valmiiksi 7 eri filteriajuria asennettuna (1.Client for Microsoft Networks, 2.QoS Packet Scheduler, 3.File and Printer Sharing for Microsoft Networks, 4.Internet Protocol Version 6, 5.Internet Protocol Version 4, 6.Link-Layer Topology Discovery Mapper I/O Driver, 7.Link-Layer Topology Discovery Responder). Mikäli näiden lisäksi on asennettu vielä yksi filteriajuri, ei Pylon voi asentaa omaa filteriajuriaan verkkokortille.

Käyttäjät, joilla on useiden eri valmistajien GigE-kameroita asennettuna törmäävät todennäköisesti tähän rajoitukseen.

Ratkaisu:

1. Poista tarpeettomia filteriajureita järjestelmästä

2. Lisää sallittujen filteriajurien lukumäärää muuttamalla asetusta Windowsin rekisteristä. Maksimilukumäärä on 14 (Windows 7).

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network\MaxNumFilters