Baslerin uudet CMOSIS- ja IMX174-kennoilla varustetut kamerat lähettävät täydellä kapasiteetilla toimiessaan huomattavan suuren määrän dataa usb-liitäntää pitkin.

Näin suuri tiedonsiirtomäärä ei enää mene ongelmitta läpi kaikista USB 3.0 -adaptereista, mikä takia Basler on testannut tiettyjen piirisarjojen toimintaa uusien kameroidensa kanssa.

Tällä hetkellä suositeltavimmat adapterit esimerkiksi acA2040-90um -kameralle ovat seuraavat

Yhden kameran ratkaisussa

USB 3.0 Card PCIe, Renesas, 1 HC+, x1, 2 Ports (tuotenro 106789)

1x Renesas Gen.2 Host Controller, yksikaistainen tiedonsiirto, 2 porttia

Koska kortissa on vain yksi HC ja kaista, vain yksi kamera voi toimia täydellä nopeudella samanaikaisesti

2-4 kameran ratkaisussa

USB 3.0 Card PCIe, Renesas, 4 HC, x4 , 4 Ports (tuotenro 2000034476)

4x Renesas Gen.2 Host Controller, nelikaistainen tiedonsiirto, 4 porttia

Tarkemmin nopeusmittauksen tuloksiin voi perehtyä Baslerin dokumentissa Linkki

Myös integroidut Intel USB 3.0 eXtensible Host Controller -piirisarjaa käyttävät adapterit ovat menestyneet testeissä hyvin, ja nämä adapterit sisältävien laitteistojen pitäisi toimia suoraan uusien kameroiden kanssa.