Päästäksesi alkuun Basler kameroiden käyttämisessä, tulee sinun asentaa Baslerin Pylon ohjelmistopaketti.
Ohjelmistopaketti voidaan ladata osoitteesta http://www.baslerweb.com/pylon

Pylon sisältää sekä kameran katseluominaisuudet, että mahdollisuuden kokeilla eri asetuksia kameralle.

Paketin mukana voi asentaa myös Pylon SDK:n, jos haluat tehdä itse ohjelman kameraa varten. SDK:n mukana tulee myös koodiesimerkkejä jotka auttavat ohjelmistokehityksessä.

Paketin mukana tulee ajuri kaikkia eri liitäntöjä varten (USB3, CameraLink, Gigabit Ethernet), mutta kannattaa asentaa vain se ajuri jota käytät.

Voit ladata talteen pdf-muotoisen aloitusoppaamme, jossa neuvotaan tarvittavat asennukset ja tärkeimmät perusasetukset.

Ohjeesta on olemassa oma versio USB3 ja GigE -kameroille.